درب شیشه ای اتوماتیک دارای انواع مختلفی ست که با توجه به نیاز مشتری و شرایط محل، هرکدام از آنها در محل های مختلف به کار برده میشوند. در ادامه کاربرد انواع درب شیشه ای اتوماتیک را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
درصورت تمایل برای مشاهده نمونه پروژه های انجام شده توسط دفتر حفاظتی کیمیا اینجا کلیک کنید.
کاربرد انواع درب شیشه ای اتوماتیک کجاست؟
1) درب اتوماتیک اسلایدینگ (کشویی)
درب اتوماتیک شیشه ای کشویی از متداول ترین درب های اتوماتیک است که طرفداران زیادی در بین خریداران درب اتوماتیک اصفهان دارد. این نوع درب اتوماتیک شیشه ای عملکرد ساده ای دارد و بر روی یک خط مستقیم باز و بسته میشود. این درب ها را میتوان بصورت تک لت، دو لت، سه لت و چهار لت نصب کرد. بازشوی درب های اسلایدینگ میتواند یک طرفه یا دو طرفه باشد. با این خصوصیات میتوان گفت درب اتوماتیک کشویی برای هر محلی مناسب است و متناسب با خصوصیات و شرایط محل میتوان آن را نصب کرد.
2) درب اتوماتیک تلسکوپی
مکانیزم درب های اتوماتیک تلسکوپی نیز همچون درب های کشویی، خطی است. این نوع درب ها برای مکان های پرتردد و عمومی که نیاز به بازشوی زیاد دارند اما فضای محدودی دارند بسیار مناسب است. از درب تلسکوپی میتوان برای هتل ها، بیمارستان ها، ساختمان های اداری-تجاری و… که فضای ورودی آنها محدود است استفاده کرد.
3) درب اتوماتیک سویینگ (لولایی)
درب اتوماتیک شیشه ای سوئینگ مکانیزم بسیار ساده ای دارد زیرا ظاهری شبیه به درب های لولایی معمولی دارد که بوسیله ی اپراتور بطور اتوماتیک باز و بسته میشود. شما میتوانید با نصب یک اپراتور بر درب لولایی قدیمی خود آن را به درب اتوماتیک سوئینگ تبدیل کنید. این نوع درب میتواند به یک یا دو طرف باز شود و دارای یک یا دو لت باشد. درب های اتوماتیک سوئینگ برای ورودی ها توصیه نمیشود و بیشتر برای قسمت هایی از ساختمان استفاده میشود که در آن ها نیاز به هدایت افراد به سمت خروجی است. همچنین این نوع درب در مکان هایی که دهانه ی ورودی کمی دارند گزینه مناسبی میباشد.
جهت دریافت مشاوره رایگان و یا استعلام بهترین قیمت انواع درب اتوماتیک شیشه ای در اصفهان با کارشناس شرکت کیمیا به شماره 09131085560 تماس حاصل فرمایید.
4) درب اتوماتیک کرو
این نوع درب اتوماتیک را میتوان گران قیمت ترین نوع درب شیشه ای نامیدو نصب این نوع درب جلوه و زیبایی خاصی به قسمت ورودی ساختمان شما خواهد داد و توصیه میشود برای مکان های خاص با معماری خاص و لوکس همچون هتل ها استفاده شود.
5) درب اتوماتیک فولدینگ (اتوبوسی)
درب اتوماتیک اتوبوسی همانطور که از اسمش پیداست همچون درب اتوبوس های قدیمی از طول تا شده و به روی خود جمع میشود. با توجه به مکانیزم این نوع درب تقریبا میتوان از کل فضای ورودی استفاده کرد. در راهرو ها، کریدور ها و فضاهایی که عرض خیلی کمی دارند میتوان از درب اتوماتیک فولدینگ استفاده کرد.
6) درب اتوماتیک گردان
درب های گردان شاما چند لت شیشه متحرک هستند که بوسیله ی سنسورها نزدیک شدن فرد به درب را تشخیص داده و شروع به چرخیدن میکنند. این نوع درب متناسب فضاهای خاصی همچون هتل ها که محیط ورودی عریضی دارند میباشد.
7) درب اتوماتیک مثلثی
این نوع درب اتوماتیک شیشه ای مانند دو درب اتوماتیک کشویی عمل میکند که با زاویه در کنار هم قرار گرفته اند. درب اتوماتیک مثلثی زمانی کاربرد دارد که ورودی ساختمان یا بخش در کنج قرار گرفته است و فضای کمی جهت عبور و مرور دارد.