مسئله ای که بعد از کیفیت قطعات کرکره برقی از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است، نصب کرکره برقی میباشد. به همین دلیل توصیه میشود نصب حتما توسط تکنسین های متخصص، مجرب و باتجربه این حوزه انجام شود. در ادامه به طور خلاصه اشاره ای به مراحل نصب کرکره برقی خواهیم کرد زیرا دانستن آن توسط خریدار خالی از لطف نیست.
دفتر حفاظتی کیمیا با دارا بودن رزومه ای درخشان و انجام صدها پروژه دولتی و شخصی در زمینه درب اتوماتیک کرکره ای اصفهان، این اطمینان را به شما خواهد داد که میتوانید خریدی عالی با قیمت بسیار مناسب انجام دهید و همچنین درب برقی شما نیز توسط مجرب ترین تکنسین های این حوزه نصب و کار به شما تحویل داده میشود.
مراحل نصب کرکره برقی
- اولین مرحله، نصب پروفیل درب یا به اصطلاح آهنکشی میباشد. این کار هم میتواند توسط نصاب درب انجام شود و هم توسط نیروهای کارفرما اما در هردوصورت باید توجه داشت که این کار باید با دقت زیاد انجام شود زیرا مرحله مهمی است. در مرحله آهنکشی پرو فیل های آهنی را شاقول میکنیم. هر دو پروفیل طرفین درب دقیقا باید هم راستا و رو به روی هم باشند. سپس آنها را به ستون جوش میدهیم. در اینجا باید دقت کرد که فاصله ی بادخور و شاقول بودن پروفیل را دقیقا رعایت کنیم. در این مرحله در واقع پایه های اصلی نصب را استوار کرده ایم.
- در مرحله دوم نصب کرکره برقی باید صفحه پلیت های موتور را نصب کرد. در موتور ساید یک صفحه بزرگتر وجود دارد که زنجیر گیربکس روی آن قرار دارد و یک صفحه دیگر که بلبرینگ روی آن قرار می گیرد اما در موتور توبلار این صفحه دو پلیت ساده است که روی آن شیارهای نواری برای کنترل و تنظیم فاصله کرکره تا مرکز شفت وجود دارد. در این مرحله باید ارتفاع کرکره برقی مشخص شود و مرکز صفحه پلیت ها در یک ارتفاع قرار گیرند. توجه داشته باشید این ارتفاع باید با دقت و به درستی در هردوطرف دهانه تراز باشد زیرا تراز نبودن کرکره موجب درست کار نکردن آن، ایجاد سرو صدای اضافی هنگام کار و گیر کردن یا حتی آسیب دیدن تیغه های کرکره برقی خواهد شد.
- در مرحله سوم، درصورت استفاده از موتور توبلار باید موتور را به لوله درام متصل کرد به طوریکه موتور و لوله درام با هم درگیر شوند و در صورت چرخش موتور درام نیز با آن بچرخد. برای این کار موتور را یک سمت وارد محفظه لوله درام می کنیم ، روی کلگی موتور یک جای پیچ وجود دارد ، با اندازه زدن فاصله سوراخ پیچ از ابتدای لوله درام را علامت گذاری کرده و سوراخ میکنیم ، سپس موتور را وارد درام می کنیم و پیچ کلگی را به درام می بیندیم.
- در مرحله چهارم و پس از جایگذاری موتور در یک سمت لوله درام به سراغ سمت دیگر لوله میرویم. اندکپ در سمت دیگر لوله درام قرار می گیرید. خود اندکپ شامل ۲ عدد پولکی و یک شفت است که یک سمت شفت بلبرینگ یا یاتاقان قرار میگیرد و سمت دیگر را به پولکی توسط جوش متصل میشود. شفت را داخل لوله درام نصب میکنیم به طوریکه شفت درون لوله حرکتی آزاد داشته باشد تا بتواند برای تنظیم فاصله درام تا صفحه پلیت ها و ریگلاژ درام استفاده کند. درصورت استفاده از اندکپ های جدید نیازی به جوشکاری نمیباشد و با یک پیچ به لوله درام متصل میشود.
- در این مراحله باید لوله درام را به صفحه پلیت ها متصل کرد. در سیستم توبلار، ابزاری به نام ستاره ای همراه پک وجود دارد که آن را روی صفحه پلیت پیچ می کنیم و خار آن را به آن متصل میکنیم و در سمت دیگر پیچ های یاتاقان را روی صفحه پلیت می بندیم. تفاوت سیستم ساید یا توبلار اینجاست که، در سیستم ساید به جای یاتاقان از بلبرینگ استفاده می شود. در این مرحله شت و لوله درام آماده است.
- در مرحله ششم وقت نصب تیغه های کرکره بر روی شفت است. ابتدا یکی از دسته های تیغه کرکره را که میخواهیم در بالای کرکره برقی قرار گیرد روی لوله درام پیچ میشود. توجه داشته باشید که قبل از شروع این مرحله از نصب صحیح لوله درام مطمئن شوید و برق موتور را چک کنید. در نصب تیغه کرکره برقی نکاتی حائز اهمیت است که در مقالات بعدی به آن خواهیم پرداخت.
- در مرحله هفتم باید ریل کرکره برقی نصب شود. ریل باید به ارتفاع زمین تا دور رول برش بخورد و برای ورود و خرج آرام تیغه ها درون ریل، شکافی در حد ده سانتی متر در یک لبه ریل ایجاد شود. سپس ریل را در سمتی که رول قرار دارد خم کرده و به پروفیل پیچ میکنیم.
- مرحله هشتم مرحله ی تنظیمات نهایی ست. بعد از نصب ریل در جای صحیح خود، موتور کرکره برقی را روشن میکنیم تا تیغه ها به سمت ورودی و تا رسیدن به زمین باز شوند. با استفاده از سوئیچ های قطع کننده موتور ارتفاع را جوری تنظیم میکنیم که کرکره نیم دور اضافه باز شود. این کار به این دلیل است که هنگام بسته بودن کرکره برقی فشار روی موتور کرکره نباشد و عمر موتور طولانی تر شود. سوئیچ قطع کننده بالا را نیز طوری تنظیم میکنیم که حداقل یک یا دو تیغه اول در داخل ریل باقی بماند تا کرکره از ریل خارج نشود.
- آخرین مرحله از نصب کرکره برقی، نصب برد و ریموت آن است. این مرحله نیز حتما باید توسط کارشناسان نصب انجام شود زیرا نیاز به تبهر و تجربه بالا دارد. در مقاله نصب برد ریموت کرکره برقی مفصلا راجع به این موضوع توضیح داده خواهد شد.
- نکته1: اگر تمایل دارید از موتور ساید خود محافظت بیشتری داشته باشید میتوانید جا قفلی برای آن سفارش دهید.
- نکته 2: درهنگام اتمام نصب توسط تکنسین های نصب، حتما درب را امتحان کنید. چند بار آن را باز و بسته کنید و از کارکرد صحیح درب اتوماتیک کرکره ای خود مطمئن شوید.