سایبان برقی یکی از آیتم های پر استفاده این روزها جهت رستوران، کافه، پارکینگ ساختمان و… میباشد. موتور سایبان برقی از مهم ترین اجزاء آن میباشد که باید مناسب موقعیت و مصرف شما انتخاب شود.
موتور سایبان برقی چند نوع است؟
برای سایبان برقی معمولا از دو نوع موتور ساید و توبلار استفاده میشود که هر کدام بر اساس ویژگی های خود برای پروژه ای استفاده میشوند.
- موتور توبلار:
علت نام موتور توبلار ظاهر لوله ای شکل آن است و از ویژگی های بارز آن میتوان به نصب آسان اشاره کرد. این نوع از موتور دارای ظرفیت های مختلفی از جمله 30- 60- 80- 100- 120 و 140 نیوتن میباشد که براساس نیاز سایبان هر کدام از آنها قابل نصب و اجراست. بی صدا بودن موتور توبلار در هنگام کارکردن و ایمنی بالا از ویژگی های دیگر آن میباشد. موتورهای توبلار در مواردی کاربرد دارد که میزان باز و بست کردن سایبان زیاد نیست و در طول روز تعداد دفعات کمی نیاز به باز و بسته کردن سایبان برقی میباشد.
- موتور ساید:
موتور ساید که به موتور زنجیردار نیز معروف است برای زمان هایی مورد استفاده است که سایبان در طول روز زیاد باز و بسته میشود. اگر طول و عرض سایبان نیز بالا باشد باید از موتور ساید استفاده کرد. موتور ساید که در کنار سایبان نصب میشود در دو نوع باطری دار یا بدون باطری در بازار موجود است. نوع بدون باطری دارای یک زنجیر خلاص کن است که در هنگام قطع برق میتوان به وسیله ی آن سایبان را باز و بست کرد.