معرفی انواع درب اتوماتیک شیشه ای در اصفهان
درب شیشه ای اتوماتیک براساس شکل ظاهری و نوع عملکرد به 7 گروه تقسیم می شود که هرکدام از آنها در مکانی کاربرد دارند. انواع درب شیشه ای اتوماتیک عبارت است از:
1) درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ ( کشویی )
درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ ( کشویی ) یکی از رایج ترین انواع درب های اتوماتیک شیشه ای محسوب می شود و همچنین از نخستین درب های اتوماتیک شیشه ای به شمار می رود و برای بیشتر فضاها و ورودی ها اجرا و نصب می شود.نحوه عملکرد آن به این صورت است که بر روی یک خط مستقیم یا از وسط به طرفین باز می شوند،یا به صورت تک لنگه ای هستند و از یک طرف ( ازچپ به راست یا از راست به چپ ) باز می شوند، این مدل باز و بسته شدن به مکانی که باید نصب شود بستگی دارد.
2) درب اتوماتیک تلسکوپی
عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی دقیقا همانند درب شیشه ای اسلایدینگ است، با این تفاوت که جهت بازشدن از هر سمت، به جای یک فریم ( یک لنگه ) از دو یا سه لنگه استفاده می شود. یکی دیگر از دلایل معروف بودن، به نام درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی، طریقه باز و بسته شدن آن است که همانند تلسکوپ داخل هم جمع شده و یا باز می گردد، و در مکان هایی مورد استفاده قرار می گیرد که فضای بازشوی بیشتری نسبت به دهانه ای که داخل آن نصب می شود، مورد نیاز است.
3) درب اتوماتیک اتوبوسی (فولدینگ)
درب اتوماتیک شیشه ای اتوبوسی ( فولدینگ ) از جمله درب هایی است که در بین عموم زیاد رایج نیست، یکی از دلایل رایج نبودن درب اتوماتیک شیشه ای فولدینگ استحلاک بالا و همچنین هزینه ی زیاد آن می باشد.درب اتوماتیک اتوبوسی (فولدینگ ) که به آن تاشو نیز می گویند، مزایایی نیز دارد، مثلا درب، در بعضی مکان ها مانند راهروها و یا ورودی هایی که فضای بسیار کمی دارند و استفاده از کناره ها ممکن نیست، استفاده از این مدل درب اتوماتیک شیشه ای ، گزینه ای مناسب و بهترین انتخاب است.
4) درب اتوماتیک لولایی (سوئینگ)
درب اتوماتیک لولایی، نوع اتوماتیک شده درب های لولایی قدیمی است. این نوع درب می تواند به صورت تک لت یا دو لت باشد. لازم به ذکر است که معمولا از این نوع درب شیشه ای برای ورودی ها استفاده نمی شود و اغلب استفاده آن در قسمت خروجی های ساختمان است.
5) درب اتوماتیک گردان (ریولوینگ)
درب های گردان معمولا از سه یا چهار لت شیشه تشکیل می شود که در زمان نزدیک شدن فرد به صورت اتوماتیک از یک سمت شروع به چرخیدن می کنند و فرد را به داخل هدایت می کنند. از این نوع درب های شیشه ای معمولا در مکان های خاص همانند هتل های لوکس استفاده می شود.
6) درب اتوماتیک کرو
این نوع درب را می توان گران قیمت ترین نوع درب شیشه ای اتوماتیک نامید. ظاهر زیبا و خاص درب های اتوماتیک کرو قطعا زیبایی ساختمان را نیز چند برابر خواهد کرد اما توصیه می شود برای مکان های خاص با معماری خاص و لوکس همچون هتل ها استفاده شود.
7) درب اتوماتیک مثلثی
می توان گفت این نوع درب اتوماتیک شیشه ای در واقع ترکیب دو درب اتوماتیک کشویی است که به صورت زاویه دار باهم نصب می شوند و زمانی کاربرد دارند که ورودی در کنج قرار گرفته باشد که البته این موارد بسیار خاص و نادر هسند.
کارشناسان دفتر حفاظتی کیمیا به خریداران درب اتوماتیک شیشه ای در اصفهان توصیه می کنند، برای ورودی ساختمان خود از درب های شیشه ای کشویی و یا تلسکوپی استفاده کنند. زیرا علاوه زیبایی که به ظاهر ساختمان اضافه می کنند، کارکرد ساده و راحتی هم جهت نصب و هم جهت استفاده دارند. علاوه بر آن قیمت این نوع از درب اتوماتیک شیشه ای برای کارفرما بسیار به صرفه تر خواهد بود.
اجزای درب اتوماتیک شیشه ای
درب اتوماتیک شیشه ای نیز همانند دیگر درب های اتوماتیک از اجزای مختلفی تشکیل شده است که هرکدام با جنس و کیفیت های مختلفی در بازار موجود می باشند. قطعات اصلی درب اتوماتیک شیشه ای عبارتند از:
موتور درب اتوماتیک شیشه ای
موتور از اجزای اصلی هر نوع درب اتوماتیک است که سبب می شود درب با نیروی برق حرکت کند. کیفیت و برند موتور یکی از عوامل تعیین کننده کیفیت درب شیشه ای برقی است.
مرکز کنترل (کنترل باکس) درب اتوماتیک شیشه ای
مرکز کنترل درواقع یک سیستم هوشمند الکترونیکی است که وظیفه کنترل و فرمان دادن به موتور را دارد. برد درب اتوماتیک نیز در این قسمت جای می گیرد.
چشمی (سنسور) درب اتوماتیک شیشه ای
سنسور ها یا چشمی در واقع همانند چشم های درب اتوماتیک شیشه ای عمل می کنند و افراد را در مقابل درب تشخیص داده و پیام باز شدن درب را به کنترل باکس ارسال می کنند.
فریم درب اتوماتیک شیشه ای
فریم در اصل همان قاب در اتوماتیک شیشه ای است و جایی ست که لت های شیشه در آن قرار می گیرند. فریم ها در رنگ های مختلفی عرضه می شوند و کاملا قابلیت هماهنگی با نمای ساختمان را دارند.
شیشه درب اتوماتیک شیشه ای
شیشه های مورد استفاده جهت درب شیشه ای اتوماتیک دارای انواع مختلفی از جمله سکوریت، لمینت و فلوت هستند.
ریموت کنترل درب اتوماتیک شیشه ای
درب های شیشه ای برقی علاوه بر سنسورها، بوسیله ریموت کنترل هم باز و بسته می شوند. ریموت برای زمان هایی است که از درب فاصله داریم و می خواهیم درب را باز یا بسته کنیم.
ریل درب اتوماتیک شیشه ای
لت های متحرک درب شیشه ای بر روی ریل ها که معمولا از جنس آلومینیوم هستند حرکت می کنند.
هنگر درب اتوماتیک شیشه ای
این هنگر ها وظیفه دارند تا لت های متحرک شیشه را نگه دارند و به حرکت در آورند.
کاربرد درب اتوماتیک شیشه ای
در سال های دور درب های ورودی ساختمان ها فقط به عنوان یک عنصر تامین کننده امنیت ساختمان شناخته می شدند اما امروزه ورودی ساختمان های تجاری یا اداری، یکی از مهم ترین بخش های ساختمان جهت خوش آمد گویی به مراجعه کنندگان و مشتریان شناخته می شوند. درنتیجه علاوه بر امنیت، ظاهر درب ها نیز در انواع ساختمان های امروزی اهمیت ویژه ای پیدا کرده است.
می توان گفت درب اتوماتیک شیشه ای در اصفهان از بهترین گزینه ها جهت ورودی انواع ساختمان می باشد زیرا: رفت و آمد از ورودی را تسهیل می کند، در فصل های تابستان و زمستان موجب حفظ انرژی داخل ساختمان می شود، شکل ظاهری ساختمان را تا حد زیادی زیبا تر می کند، افرد مسن، کم توان، کودکان و حتی معلولین به راحتی می توانند از درب عبور کنند و… .
به همین جهت در چند سال اخیر، از درب شیشه ای اتوماتیک در ورودی انواع ساختمان های اداری و تجاری، قسمت لابی ساختمان های مسکونی و برج ها، ورودی بخش های مختلف بیمارستان و مراکز درمانی، انواع فروشگاه های بزرگ و کوچک، ساختمان های صنعتی، بانک ها، صرافی ها و صدها مکان دیگر، جهت تسهیل در رفت آمد مورد استفاده قرار گرفته است.