همانطور که میدانید درب های اتوماتیک به وسیله ی موتور و با جریان برق کارمیکنند. عملکرد سنسور ها، کنترل باکس، موتور و… همگی به جریان برقی وابسته هستند. در ادامه درمورد سیستم برق اضطراری درب اتوماتیک توضیح خواهیم داد.
زمانی که درب اتوماتیک شروع به کار میکند و میخواهد عمل باز یا بسته شدن راانجام دهد، موتور به وسیله نیروی برق به کار می افتد و سپس تسمه ها و چرخ دنده های دستگاه را به حرکت در می آورد و بدین ترتیب درب اتوماتیک باز یا بسته خواهد شد.
حال سوال اینجاست که درصورت قطع برق درب های اتوماتیک از کارخواهند افتاد و بی استفاده خواهند شد؟ خیر. سازندگان و طراحان درب اتوماتیک برای مواقع قطع برق نیز فکری کرده اند.
برق اضطراری درب اتوماتیک
به منظور جلوگیری از بروز مشکل در تردد افراد در زمان برق راهکارهایی ارائه شده است که استفاده از برق اضطراری نیز یکی از این راهکار هاست.
برق اضطراری درب اتوماتیک که به نام ups شناخته میشود از راحت ترین و بهترین راهکارها برای راه اندازی دستگاه های برقی و اتوماتیک در هنگان قطع برق است. این سیستم به طوری طراحی شده است که در زمان قطع جریان برق به صورت خودکار وارد عمل شده و برق مورد نیاز برای راه اندازی دستگاه را تامین میکند و بدین صورت موجب میشود خللی در کار دستگاه به وجود نیاید.
اگر درب اتوماتیک شما دارای سیستم ups باشد حتی بعد از قطع شدن برق میتواند بسته به توان و ظرفیت ups برای دفعات متعدد باز و بسته شود. این سیستم ها دارای ظرفیت های مختلفی هستند و بسته به ظرفیت آنها از 3 تا 8 و یا حتی 24 ساعت بعد از قطع برق میتوانند به کار خود ادامه دهند.
در بانک ها، بیمارستان ها و اماکن حساس میزان حساسیت و پیچیدگی سیستم های برق اضطراری نیز بیشتر است.
برای درب های اتوماتیک پارکینگی در مواقع قطعی برق خلاص کن دستی طراحی شده است که وسیله این کلید میتوان درب را دستی کرد و بصورت دستی باز یا بسته نمود.